Ontwikkelingsproject Cas Mut Ibiza
Zeer exclusief project op A1 locatie op het populaire Spaanse eiland Ibiza.
De acht luxueuze en onder architectuur ontworpen villa's zullen gebouwd worden op percelen van 500 m2. Naast de villa's van 280 m2 zal op elk perceel een privé zwembad worden gerealiseerd met het ook op de nodige privacy.
De villa's zullen allen uitzicht op zee hebben met op de achtergrond het schitterende eiland Formentera. Ondanks de grote privacy van elke kavel, liggen de villa's op slechts 5 minuten rijden van Ibiza Airport en van het bruisende Ibiza Stad.

De speciaal voor dit project aangetrokken architect heeft gekozen voor een zeer strak en modern exterieur met een sterke horizontale lijn en een minimalistisch vooraangezicht. De villa's worden afgewerkt met uiterst hoogwaardige materialen in volledige overeenstemming met de natuurlijke omgeving.
Uiteraard geldt dit ook voor het interieur waarbij de woorden licht, ruimtelijk en sereniteit de uitgangspunten vormen in het ontwerp. Elke villa heeft 4 ruime slaapvertrekken.

Elk perceel is zodanig aangelegd, zonder zich af te zonderen, dat privacy gewaarborgd is. De villa's zullen in twee verschillende uitvoeringen opgeleverd worden. Men zal naar verwachting in maart/april 2010 beginnen met de bouw van de acht luxueuze villa's. Dit zal naar verwachting circa 18 maanden in beslag nemen. De villa's zullen in dat geval eind 2011 opgeleverd worden.

Voor meer informatie vult u het informatieformulier in.

KOSTEN | INVESTERINGSMOGELIJKHEDEN | INFORMATIE

DISCLAIMER | CONTACT | INFORMATIE | LIVING IN LUXURY | SITEMAP